Hvem har godt af Access Bars?

Det ville være nemt at sige ”alle”, og det ville heller ikke være forkert, men det vil måske ikke hjælpe dig så meget til at finde ud af, om det er noget for netop dig.  Så nu nævner jeg bare nogen af dem, jeg synes ville have rigtig godt af Access Bars:

Access Bars er bl.a. for dig der lider af

 • Stress
 • søvnløshed
 • indre uro
 • modløshed
 • tristhed
 • tanker der kører i ring
 • negative tanker
 • har svært ved at fokusere
 • bare er meget oppe i dit hoved

Access Bars er også velegnet til dig, der kunne tænke dig

 • mere indre ro
 • større klarhed
 • gerne vil ud af et gammelt mønster
 • starte på en frisk med større bevidsthed og mere energi

Slip for tankemylder og få ro i hovedet og tankerne. ...

Lider du eller dit barn af tankemylder?

Tankemylder gør det svært at slappe af – og svært at nyde en rolig ferie.

For ikke at reagere fysisk på de mange tanker, må du eller dit barn måske konstant være aktiveret?

Tankemylder ses ofte hos mennesker med:
- Stress, angst eller depression
- Diagnoser som fx ADHD og OCD
- En anspændt periode såsom i forbindelse med eksamen eller graviditet

Der ER rent faktisk noget, der kan hjælpe på dette tankemylder!

Forestil dig, at du eller dit barn får lettet tankemylderet og i stedet kan:
- Slappe af og nyde en rolig ferie
- Sove roligt om natten
- Være, bare nyde at ”være” uden noget som helst pres fra tankerne i hovedet

 

Oprydning på din mentale harddisk

I Access Bars berører jeg 32 punkter, kaldet Bars på dit kranie, som jeg holder i nogle bestemte greb, med et meget let tryk.  På den måde minder Access Bars meget om Kranio-Sakral-Terapi. Det er dog ikke formålet at påvirke kraniet, men derimod at få energien i punkterne til at løbe frit, og på den måde minder Access Bars mere om Healing. Hvis du har prøvet kranio-sakral-terapi eller healing ved du at det er skønt at modtage. Det er Access Bars også!

Et er formålene med Access Bars er netop at modtage. Bare ligge at tage imod uden at skulle gøre noget. Access Bars styrker vores evne til bare ”at være”. Vi er jo ”human beings” ikke ”human doings”, men det er nogen gange svært bare at være, i det stressende samfund vi lever i.

Acces Bars virker afstressende fordi det sænker hastigheden på dine hjernebølger, så du hurtigt kommer ned i alfa-tilstand, som er en meditativ tilstand hvor alt kan ske, og som aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter. For nogle er Access Bars behandlingen så afstressende, at de falder i søvn på briksen, og skulle det ske for dig, er det jo et genialt power-nap, som helt sikkert er tiltrængt.

Access Bars er som at få ryddet op på harddisken på sin computer. Alt det lo.. du har arkiveret i din bevidsthed gennem hele livet, rydder Access Bars op i.

Formålet med Access Bars er at frisætte de overbevisninger, der holder dig fast i et bestemt mønster eller tankegang. Det kan være et adfærdsmønster, eller det kan være synspunkter som egentlig ikke er dine egne, men kan være nogle der har lagret sig i din underbevidsthed i din tidlige barndom. Først når vi er over 6 år gamle får vi evnen til selv at skelne, indtil da sluger vi bare alt hvad vi hører og ser råt. Men selv om vi har evnen til at skelne, er det er ikke altid vi bruger den, fordi vi bare kører på autopilot, så mange af os går rundt med en masse begrænsende overbevisninger.

Access Bars er den behandling der kan hjælpe dig med at slippe fri fra begrænsningerne og dermed give dig mulighed for at starte på en frisk. På et liv hvor alt kommer til dig med lethed, glæde og herlighed.

Access Bars hjælper dig med at give slip på forestillinger om hvad der er rigtigt og forkert, om hvad der er godt og ondt, og dermed til at blive mere rummelig og komme mere i flow.

Man siger at efter en Access Bars-behandling, er du i værste fald  ligeså afslappet som efter at du har fået en god gang massage, i bedste fald vil det ændre dit liv. Så hvad er der at betænke sig på?